Veelgestelde vragen

Verzendkosten
Hoeveel verzendkosten rekent Young Crowds?
De verzendkosten van uw bestelling hangen af van het aantal pagina’s van de gekozen artikelen en de hoeveelheid. 

Wanneer worden mijn bestelde magazines verzonden?
Uw artikelen worden zo snel mogelijk verzonden zodra de betaling binnen is bij Young Crowds of wanneer het artikel gereed is bij de drukker. Indien het artikel nog niet direct leverbaar is staat dit vermeld bij de bestelgegevens van het artikel.

 

Afleveradres
Ik wil een bestelling plaatsen, maar op verschillende adressen laten afleveren. Is dit mogelijk?
Ja, dit is absoluut mogelijk. U kunt uw bestelling op de reguliere wijze plaatsen. Bij het veld Adres kunt u meerdere adressen invoeren. Let wel op dat u erbij zet hoeveel exemplaren per adres u wilt bestellen.

 

Bestellingen
Ik heb het idee dat de bestelling niet goed is aangekomen. Hoe kan ik dat zien?
Er zijn meerder manieren om te controleren of uw bestelling goed is aangekomen. U kunt het bovenin op de site zien als u ingelogd bent. Bij bestellingen ziet u de door u eerder geplaatste bestellingen.
Daarnaast ontvangt u een bevestigingsemail als u een bestelling heeft geplaatst.

 

Hoe kan ik een bestelling annuleren?
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail (bestelling@youngcrowds.nl). Als u het ordernummer doorgeeft annuleren wij de bestelling.

 

Ik wil terugzien wat ik besteld heb, kan dat?
Ja, dat is mogelijk. Als u inlogt met uw accountgegevens kunt u bovenin de site op Bestellingen klikken. Hier ziet u de door u eerder geplaatste bestellingen.

 

Abonnement
Is het mogelijk een abonnement af te sluiten in het buitenland?
Om bij Young Crowds een abonnement af te sluiten in het buitenland vragen we u contact op te nemen voor de mogelijkheden. U kunt mailen naar info@youngcrowds.nl.

 

Account
Is het verplicht om een account aan te maken?
Om bij Young Crowds artikelen aan te schaffen heeft u geen account nodig. Indien u echter eenmalig uw contactgegevens invult, hoeft u bij een volgende bestelling niet weer uw adresgegevens en persoonlijke gegevens op te geven.

 

Wat doet Young Crowds met mijn gegevens?
Young Crowds gebruikt uw gegevens alleen voor eigen administratie. Uw gegevens worden met uiterste zorgvuldigheid bewaard in het eigen systeem en zal niet doorverkocht worden aan derden.