Lesmateriaal Asterix, Het Geheim van de Toverdrank

De film Asterix, Het Geheim van de Toverdrank in Nederland is momenteel in de bioscoop te zien. De personages uit de film kennen de leerlingen misschien uit de strips, het filmverhaal zelf is nieuw en geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
 
Educatief materiaal
Bij deze animatiefilm is een werkboekje en een digitale les gemaakt. In het werkboekje ontdekken leerlingen wie de hoofdpersonages uit de film zijn, lezen ze een interview met Dylan Haegens (die een van de stemmen heeft ingesproken), leren ze meer over de Galliërs, Romeinen, Julius Caesar en druïdes, maken ze zelf een geheime toverdrank, testen ze of ze een geschikte tovenaar zouden zijn en lossen ze een puzzel op waarmee ze kans maken op bioscoopkaartjes voor de hele klas! De les is geschikt voor leerlingen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.
U kunt hieronder de werkboekjes voor uw leerlingen bestellen. Bij de werkboekjes wordt een Nederlandse online handleiding en een Vlaamse online handleiding aangeboden. De digitale les vindt u hier.
U kunt ook de DVD van de film bij het lesmateriaal bestellen.

Let op: Een pakket bevat 30 gratis werkboekjes en een gratis filmposter voor uw klas. U betaalt slechts de administratie- en verzendkosten. U bestelling wordt zo spoedig mogelijk uitgeleverd.

PAKKET ASTERIX, HET GEHEIM VAN DE TOVERDRANK

Aantal pakketten van 30 werkboekjes Asterix + gratis filmposter : € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en een gratis filmposter. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
DVD Asterix, Het Geheim van de Toverdrank : € 9,99
Deze DVD van de film Asterix, Het Geheim van de Toverdrank is vanaf 10 april 2019 beschikbaar.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.