Themalessen per seizoen over bloemen en planten

Groen Doen in de Klas! is een leerlijn voor groep 5/6 van het basisonderwijs. Bij het programma horen vier werkboekjes van 24 pagina's met themalessen over de vier seizoenen en een online platform met filmpjes, (verdiepende) opdrachten en video-instructies. Het winterboekje is vanaf nu bestelbaar, en maakt de serie compleet!
 
Groen Doen in de Klas! wil leerlingen de emotie en schoonheid van bloemen en planten laten ervaren door er op een actieve manier mee aan de slag te gaan. Kinderen leren meer over bloemen en planten en de verzorging en kweek ervan. De themaboekjes zijn zowel afzonderlijk van elkaar als in een reeks in te zetten in uw klas.

Alle themaboekjes zijn te bestellen voor uw leerlingen. Bij de werkboekjes wordt een overzichtelijke handleiding voor de leerkracht meegeleverd en regelmatig wordt de koppeling tussen het werkboekje en het online platform www.groendoenindeklas.nl gemaakt.

Hieronder kunt u de werkboekjes bestellen per pakket van 30 exemplaren. U betaalt slechts € 5,75 voor 30 werkboekjes plus de handleiding, exclusief de administratie- en verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw bestelling en worden u getoond tijdens het bestelproces.

THEMALESSEN VOOR GROEP 5/6: LENTE, ZOMER, HERFST EN WINTER

Werkboekje Groen Doen in de Klas! Lente - per pakket : € 5,75
Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en 1 handleiding
Werkboekje Groen Doen in de Klas! Zomer - per pakket : € 5,75
Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en 1 handleiding
Werkboekje Groen Doen in de Klas! Herfst - per pakket : € 5,75
Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en 1 handleiding
Werkboekje Groen Doen in de Klas! Winter - per pakket : € 5,75
Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en 1 handleiding
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.