Metropole Streaming Concert

Kinderconcert Metropole op School-LIVE
Geen taal of rekenen in de klas, maar swingen tijdens het kinderconcert Metropole op School-live! Doet jouw klas ook mee? Bekijk de trailer.

Het kinderconcert is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in de groepen 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Samen met de leerlingen wordt De Allergrootste Superquiz Aller Tijden gespeeld. De quiz wordt gepresenteerd door Freek en Jannelieke (bekend van de filmpjes in het Metropole op School-lesmateriaal!). Tijdens het concert kunnen de leerlingen meeswingen en -zingen met het orkest dat onder leiding staat van de wereldberoemde Jules Buckley. Het concert is een aanvulling op de muzikale leerlijn Metropole op School en het is niet nodig om met het lesmateriaal gewerkt te hebben om het concert te bekijken.

Bestel hieronder toegang voor uw klas. U ontvangt na een aantal minuten een bevestigingsmail van metropole@defilmvandaag.nl. In deze mail staat hoe u zich kan registreren. Heeft u de mail niet ontvangen? Check dan de ongewenste mail of spambox.

METROPOLE STREAMING CONCERT

Streaming concert van het Metropole Orkest : € 19,95
U kunt hierboven aangeven met hoeveel klassen u de muziekles wilt bekijken. In het volgende scherm kunt u de gegevens invullen van de leerkrachten die daarvoor een inlog moeten ontvangen. U betaalt per klas € 19,95,-. 
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW