OORzaken

Een goed gehoor stelt ons in staat met anderen te communiceren en van muziek en andere plezierige geluiden te genieten. Verder werkt het gehoor als waarschuwingssysteem voor gevaren in onze directe omgeving. Het gehoor is echter ook een kwetsbaar zintuig, dat onomkeerbaar beschadigd kan raken. In een wereld waarin harde geluiden steeds normaler worden, krijgen kinderen ook steeds vaker te maken met gehoorschade. 
 
De Nationale Hoorstichting heeft voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 een aansprekend werkboekje OORzaken gemaakt van 16 pagina’s vol met interessante en leuke informatie over (de werking van) het oor en het belang van onze oren. Het boekje is afgestemd op de belevingswereld van deze leeftijdsgroep.
 
Het werkboekje is zo samengesteld dat u er direct mee aan de slag kunt. In het werkboekje staan tips om gehoorschade te voorkomen, staat een interview met een meisje met gehoorproblemen en hoe zij daarmee omgaat, een leuke en overzichtelijke uitleg over de werking van het oor, een gesprek met een audioloog, informatie over dieren en hun gehoor en nog veel meer. De artikelen zijn aangevuld met praktische en leerzame opdrachten. 

U kunt de gratis werkboekjes hier bestellen voor uw leerlingen. U betaalt slecht € 10,46 voor de administratie- en verzendkosten. U ontvangt hiervoor digitaal een factuur direct na uw bestelling. Het lesmateriaal wordt dan zo spoedig mogelijk uitgeleverd.
€0,00 - EXCL. VERZENDKOSTEN
Aantal
 Zolang de voorraad strekt
PRODUCTEN: €  0,00
EXCL. VERZENDKOSTEN