Reuzenpanda's in Nederland

Op 12 april landen twee reuzenpanda’s op Schiphol. Het mannetje Xing Ya en het vrouwtje Wu Wen krijgen een prachtig verblijf in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen, het eerste dierenpark in Nederland waar reuzenpanda's komen leven. Speciaal voor de komst van de twee reuzenpanda’s naar Nederland is er nieuw lesmateriaal gemaakt, dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld aan leerlingen van het basisonderwijs.

Voor twee verschillende leeftijdsgroepen wordt lesmateriaal vervaardigd: voor groep 5/6 en voor groep 7/8. In het lesmateriaal maken leerlingen kennis met deze bedreigde diersoort en wordt belicht waarom panda’s zo zeldzaam en bijzonder zijn. Zo leren zij meer over het leefgebied van reuzenpanda’s, hun gedrag, eetgewoontes, leven in Ouwehands Dierenpark en zaken die hier direct mee te maken hebben zoals het kweken van bamboe en het belang van het onderzoek voor het voortbestaan van de panda’s in het wild. Daarnaast worden de leerlingen aan het denken gezet over wat zij kunnen doen om de panda’s en andere wilde diersoorten te redden.

Voor uw leerlingen kunt u hieronder werkboekjes bestellen.
Let op: Een pakket bevat 30 werkboekjes en u ontvangt een docentenhandleiding. Bij de werkboekjes wordt ook een digitale les aangeboden. De lespakketten worden u gratis aangeboden. U betaalt slechts de administratie- en verzendkosten.

LESMATERIAAL VOOR GROEP 5/6 EN VOOR GROEP 7/8

Pakket werkboekjes groep 5/6: € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en u ontvangt ook een docentenhandleiding. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
Pakket werkboekjes groep 7/8: € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en u ontvangt ook een docentenhandleiding. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.