Schaatsen

Kinderen in Nederland groeien op met ijs, schaatsen en ijspret. Ook als het buiten niet vriest, komen kinderen in aanraking met schaatsen, op de kunstijsbanen en op de vele tijdelijke kunstijsbanen die in de winter door het hele land worden aangelegd. Grote kans dat ook uw leerlingen de weg naar de ijsbaan in de buurt of wellicht het natuurijs vinden!

Speciaal in aanloop naar het schaatsseizoen biedt de KNSB u deze winter kosteloos informatieve werkboekjes aan voor leerlingen in de groepen 3/4, 5/6 en 7/8. In de werkboekjes komt de veelzijdigheid van het schaatsen aan bod, met onderwerpen als het langebaan-schaatsen, shorttrack, kunstschaatsen en inline-skaten. Leerlingen leren over veiligheid op de schaatsbaan en ze kunnen oefeningen doen, alles om ervoor te zorgen dat de leerlingen straks goed voorbereid op het ijs staan.

Het lesmateriaal bestaat per groep uit een interactief werkboekje van 16 pagina's en een online handleiding voor de leerkracht.

U kunt hieronder uw bestelling plaatsen per pakket van 30 exemplaren. U betaalt slechts de administratie- en verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw bestelling en worden u getoond tijdens het bestelproces.


De KNSB biedt u voor in de klas deze leuke informatieve werkboekjes, leskaarten met oefeningen voor in de gymzaal en op het ijs en faciliteert het schoolschaatsen. Bekijk hier de video.
 

LESMATERIAAL VOOR GROEP 3/4, 5/6 EN VOOR GROEP 7/8

Groep 3/4: 30 werkboekjes 'Schaatsen is een feest' : € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
Groep 5/6: 30 werkboekjes 'Schaatsen kun je leren' : € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
Groep 7/8: 30 werkboekjes 'Schaatsen aan ... en gaan' : € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.