Stilzitten als een kikker

Kinderen hebben het vaak druk, zijn snel afgeleid en voelen zich onrustig. De 'aan-knop' doet het wel, maar waar zit de 'pauze-knop'? Eline Snel, gecertificeerd mindfulnesstrainer en auteur van Stilzitten als een kikker, heeft een prachtig werkboek voor kinderen ontwikkeld. Het boek bestaat uit verhalen, 'aandacht werkt'-oefeningen, spelletjes, tekenopdrachten en eenvoudige kindermeditaties. Een aantal van deze oefeningen wordt u kosteloos aangeboden via de doeboekjes Stilzitten als een kikker voor leerlingen in de groepen 4, 5 en 6 (België: klas 2, 3 en 4). 

Door op school en thuis eenvoudige aandachtoefeningen te doen, wordt de concentratie, het pro-sociaal gedrag en (zelf)vertrouwen van de leerlingen bevorderd. Bovendien stimuleert het controlefuncties van de hersenen zoals planning en overzicht.

Het materiaal bestaat uit doeboekje van 8 pagina's voor de leerlingen en een online handleiding voor de leerkracht. Het wordt u kosteloos aangeboden, u betaalt slechts de administratie- en verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw bestelling, en worden u getoond tijdens het betaalproces.

Extra materialen
Als aanvulling op deze gratis doeboekjes kunt u het grote Werk(t)boek Stilzitten als een kikker bestellen, inclusief 6 audiodownloads. Natuurlijk is voor in de klas ook het boek Stilzitten als een kikker + cd met kindermeditaties aan te bevelen. Dit boek is in 36 talen vertaald, en miljoenen kinderen gebruiken de meditaties dagelijks.

U kunt hieronder uw bestelling plaatsen voor de doeboekjes, per pakket van 30 exemplaren, en eventueel de aanvullende boeken. Het lesmateriaal wordt zo spoedig mogelijk uitgeleverd.
€0,00 - EXCL. VERZENDKOSTEN
Aantal
Uitverkocht

€ 20,00
Aantal
€ 17,99
Aantal
PRODUCTEN: €  0,00
EXCL. VERZENDKOSTEN