Lesmateriaal Superjuffie

Op dit moment draait de film Superjuffie in de Nederlandse bioscopen. Superjuffie is gebaseerd op de gelijknamige en populaire kinderboekenreeks van Janneke Schotveld en is de eerste Nederlandse superheldenfilm, vol humor en actie.

Bij deze Nederlandstalige film is educatief materiaal gemaakt dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld voor leerlingen uit de groepen 4, 5 en 6 van het basisonderwijs. Hierin staan – net als in de film – de thema’s samenwerken, vriendschap, dieren, in je kracht staan en bijzondere juffen en meesters centraal. U kunt hieronder de werkboekjes voor uw leerlingen bestellen. Bij de werkboekjes wordt een online handleiding en een digitale les aangeboden.

U kunt ook de DVD van de film bij het lesmateriaal bestellen. Deze DVD is vanaf 13 februari leverbaar. Als u een pakket inclusief DVD besteld wordt dit pakket op of na 13 februari geleverd. Bestelt u alleen de werkboekjes dan worden deze zo spoedig mogelijk geleverd.

Let op: Een lespakket bevat 30 gratis werkboekjes en een gratis filmposter voor uw klas.

LESMATERIAAL SUPERJUFFIE

Aantal pakketten van 30 werkboekjes Superjuffie + gratis filmposter: € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes en een gratis filmposter. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
DVD Superjuffie: € 9,99
Deze DVD van de film Superjuffie is vanaf 13 februari 2019 beschikbaar.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.