Lesmateriaal Ken je rechten

Elk kind heeft recht op bescherming, goede voeding en onderwijs. Bijna alle landen van de wereld hebben dit met elkaar afgesproken in het Kinderrechtenverdrag. Aandacht voor de uitgangspunten van het verdrag blijft keihard nodig, ook voor kinderen in Nederland. Want deze basisrechten gelden voor ieder kind, overal ter wereld.

U kunt het lesmateriaal gebruiken voor burgerschapsonderwijs en het sluit aan bij de kerndoelen van het leergebied Oriëntatie op jezelf en de wereld. Het werkboekje nodigt uit tot discussie over actuele onderwerpen, bijvoorbeeld: 'Mag je moeder meekijken naar de berichtjes op je telefoon?', 'Heb je recht op een eigen kamer?' en 'Is een aardige meester of juf een recht?'. De overzichtelijke handleiding helpt u in deze discussie en geeft u de belangrijkste informatie en antwoorden.

UNICEF biedt u dit lesmateriaal daarom kosteloos aan, zodat elke groep 7 en 8 gemakkelijk kan meedoen. U betaalt enkel de verzendkosten.Het lesmateriaal bestaat uit:
- Een werkboekje voor elke leerling met informatie en opdrachten;
- Voor elk kind een naslagboekje met alle kinderrechten;
- Een digitale les met interactieve opdrachten en filmpjes;
- Een praktische handleiding voor de leerkracht.
- Gratis poster voor in de klas

LESPAKKET KEN JE RECHTEN

Aantal pakketten van 30 werkboekjes Ken je rechten : € 0,00
Let op: Een pakket bestaat uit 30 werkboekjes, een docentenhandleiding en een gratis poster. Geef hierboven het gewenste aantal pakketten aan.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.