V. Vechten Vrede Vrijheid

Onder de titel V. heeft Young Crowds educatief materiaal rondom de film De Slag om de Schelde ontwikkeld. V. is bestemd voor de bovenbouw van vmbo, havo en vwo. De inhoud is te verdelen in drie thema’s: Vechten, Vrede en Vrijheid. Aan de hand van fragmenten uit de film en interviews met cast en crew, maakt V. de verbinding tussen De Slag om de Schelde en actuele thema’s die ook in vakken als maatschappijleer en geschiedenis aan bod komen. 

Een pakket voor één klas bestaat uit:
- Magazine met artikelen, interviews en opdrachten (30 stuks);
- Grote poster voor in de klas;
- Website, onderverdeeld naar schooltype, met interactieve opdrachten;
- Digitale lesbrief die specifiek op de film inzoomt;
- Digitale docentenhandleiding.

Het magazine wordt per post naar je verstuurd en het digitale materiaal is beschikbaar via de website van V. V. wordt kosteloos aangeboden. Je betaalt slechts de verzend - en administratiekosten.

Let op: (Een kaartje voor) De Slag om de Schelde zit niet inbegrepen in dit educatieve materiaal. V. biedt een mooie verrijking op thema's uit de film, maar is ook geschikt voor gebruik zonder de film gezien te hebben. Vanaf 15 oktober verschijnt de film ook op Netflix. Omdat deze onder de educatieve producties valt, mag De Slag om de Schelde klassikaal getoond worden wanneer je ingelogd bent op een Netflix account.

V: VECHTEN VREDE VRIJHEID

Pakket voor 30 leerlingen : € 0,00
Let op: Eén pakket is voor 30 leerlingen.
TOTAALBEDRAG: €  0,00

Prijzen zijn incl. BTW en excl. administratie- en verzendkosten.